500 تن پا و پنجه مرغ فرآوري شده از نيشابورصادرشد

500 تن پا و پنجه مرغ فرآوري شده از نيشابورصادرشد

دکترعلي سليماني،  افزود:طي سه ماهه اول سال 95 مقدار 500 تن پا و پنجه فرآوري شده از نيشابور پس از تاييد بهداشتي دامپزشکي به کشورهاي جنوب شرقي آسيا صادر گرديد...



خبرگزاری آریا:رئيس شبکه دامپزشکي شهرستان نيشابور  اظهار کرد: دو واحد فرآوري و بسته بندي پا و پنجه مرغ در شرکت صنعتي خيام نيشابور فعال و حدود 150 نفر اشتغال مستقيم ايجاد کرده اند .

دکترعلي سليماني،  افزود:طي سه ماهه اول سال 95 مقدار 500 تن پا و پنجه فرآوري شده از نيشابور پس از تاييد بهداشتي دامپزشکي به کشورهاي جنوب شرقي آسيا صادر گرديد .

وي  خاطرنشان کرد: پا و پنجه مرغ غني از کلسيم و فسفر بوده و منبع خوبي براي مواد معدني مورد نياز بدن مي باشد  .

رئيس شبکه دامپزشکي شهرستان نيشابور  تصريح کرد : صادرات محصولات دامي و طيور علاوه بر ارزآوري باعث ثبات اشتغال مي شود و از راههاي تحقق اقتصاد مقاومتي محسوب مي شود.

 

معرفی کالا