مطالب

طرح تولید مرغ سایز در خراسان‌جنوبی اجرا می‌شود :

علیرضا رفیعی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: در تولید "مرغ سایز" سعی بر این است که سن پرورش 42 روز تعیین شود و میانگین وزن لاشه مرغ حدود 1400 گرم باشد.

وی تصریح کرد: در دنیا سن پرورش مرغ گوشتی حدود40 روز بوده که در کشور ما در برخی مواقع ممکن است به  55 تا 60 روز نیز برسد.

مدیر کل دامپزشکی استان ادامه داد: برای تولید از وزن  1200 تا 1800 برنامه‌ریزی شده و مطلوب این‌ است که وزن لاشه کمتر از دو کیلوگرم باشد.

رفیعی‌پور با اشاره مزایای تولید "مرغ سایز"، گفت: از جمله این مزایای می‌توان به بهبود ضریب تولید در سنین پایین‌تر اشاره کرد که با بهبود ضریب تولید مصرف‌ دان مدیریت شده و از لحاظ اقتصادی به نفع تولید کننده بوده، همچنین از طرفی با کوتاه شدن دوره تولید در هزینه‌های نگهداری وپرورش نیز صرفه‌جویی می‌شود.

وی بیان کرد: با کاهش دوره پرورش دفعات جوجه‌ریزی در سال افزایش می‌یابد و به نفع مرغداران و در راستای افزایش تولید است.

مدیر کل دامپزشکی استان عنوان کرد: از طرفی با افزایش طول دوره پرورش احتمال ابتلا به بیماری‌ها و مصرف آنتی‌بیوتیک افزایش می‌یابد و با کاهش سن پرورش نیاز به استفاده از دارو کاهش پیدا کرده و به نوعی وابستگی به خرید و مصرف دارو نیز کاهش پیدا می‌کند.

معرفی کالا